Jesteś tutaj: Start / BIP / Nabór pracowników

Nabór pracowników

  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
  • Drukuj zawartość bieżącej strony

Praca dla kucharza/rki

Ogólny zakres obowiązków: Kucharz/rka odpowiada za całokształt pracy kuchni (lub współodpowiedzialność).  Odpowiada za ilościowe pobranie produktów od intendentki zgodnie z kartoteką. Dba o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków. Odpowiada za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania oraz za stan sanitarno–higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Dba o prawidłowy rozdział posiłków (jednakowe porcje żywnościowe). itp.

Oczekiwania pracodawcy wobec kandydatów do pracy:

    • wykształcenie: zasadnicze zawodowe
    • kierunek/specjalność: gastronomiczny
    • umiejętności: Zasady HACCP
    • uprawnienia: książeczka z wpisem sanepidu
    • doświadczenie zawodowe: 12 miesięcy

Rodzaj umowy: umowa pracę na zastępstwo (do lipca), następnie na czas określony /nieokreślony.

System i rozkład czasu pracy: dwie zmiany

Wymiar czasu pracy: 3/4 etatu lub 1/2 etatu praca w godzinach: Pn - So 6-16, 10-20; niedziele i święta 7-14, 11-19. zgodnie z grafikiem.

Adres pracodawcy – Kod pocztowy: 02-260 Miejscowość: Warszawaulica: P. Lipowczana 3 Gmina: Włochy

Numer telefonu: 228461685 e-mail kadry@sdnokecie.pl

Miejsce wykonywania pracy: Pawła Lipowczana 3, 02-260 Warszawa, Włochy.

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2018-05-02
Data publikacji:2018-05-02
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:Krzysztof Bartnicki
Liczba odwiedzin:1326